Mainbanner-geen

Angelic Wellness

Ontspanningsmassage
De ontspanningsmassage stimuleert de doorbloeding van de weefsels, voert afvalstoffen af en verbetert de stofwisseling van de spieren. Een krachtige massage kan versterken en langdurig ontspannen. Na een massage zitten mensen beter in hun vel.
Deze behandeling kan aangevult worden met aromatherapie voor een heerlijke geur beleving.
Sportmassage
De sportmassage helpt de sporter in een goede lichamelijke conditie te blijven. Prestaties worden verbeterd en het voorkomt blessures.
Een sportmassage is niet alleen geschikt voor sporters, ook als niet-sporter kan je veel baat hebben bij een sportmassage! Het is de perfecte massagevorm voor mensen met een fysiek zware baan.
Rug-schouder-nek massage
De meest voorkomende reden om een massage te boeken is ongetwijfeld klachten aan schouders en/of nek. Het is voor veel mensen een plaats waar spanning wordt opgebouwd.
Massage helpt gespannen spieren weer te ontspannen, het verlicht de pijn en maakt bewegen weer gemakkelijker. Deze behandeling is ideaal voor mensen met een kantoorbaan. 

Anti-cellulite behandeling
Deze behandeling is een nieuwe massagetechniek voor plaatselijke figuurcorrectie en een goed alternatief voor liposuctie. Door middel van verschillende massagetechnieken wordt o.a. cellulitis aangepakt zodat de huid strakker en de omvang minder wordt. 
De meest voorkomende probleemgebieden zijn heupen, billen, bovenbenen en buik. Al binnen 3 tot 6 behandelingen kunt u genieten van een gladdere, mooie huid!
Voetreflex massage 
Een heerlijk voetmassage is ideaal voor zwangere vrouwen en mensen die regelmatig koude voeten hebben. De behandeling begint met een aromatische voetenbad, gevolgd door een voetmassage. 
Door de reflexpunten wordt indirect het hele lichaam gemasseerd. Een voetmassage werkt ook erg aardend, hierdoor kunnen spanningen het lichaam verlaten. Koude voeten is vaak een teken van spanning, vandaar dat deze behandeling voor deze doelgroep erg goed is.
Treatment-Banners-Massage.jpg 

 Indiase Hoofdmassage
Bij veel mensen heeft hoofdpijn een groot impact op het dagelijks leven. De hoofdpijnmassage verminderd hoofdpijn en heeft een positief effect op het voorkomen van hoofdpijn.
Bij de hoofdpijnmassage wordt aandacht gegeven aan spieren die niet optimaal functioneren of mogelijk overbelast zijn in de rug, nek en schouders. Ook krijgen de gezichtsspieren alle aandacht.
Chronische pijnklachten massage
Bij Chronische pijnnklachten is vaak al van alles geprobeerd maar verdwijnen de klachten niet of maar tijdelijk. Het   probleem is dat er meestal alleen aan symptoombestrijding wordt gedaan en niet de oorzaak wordt behandeld. 
Het doel van de chronische pijnklachten massage is de oorzaak aan te pakken. Er word daarom naar het geheel gekeken, de cliënt, de situatie en de klachten. 
Cupping massage

Cupping wordt gebruikt om meridianen te behandelen waardoor de doorbloeding in spieren en weefsels sterk verbetert. De cupping dringt diep door tot in de bindweefsel laag en bevordert zo de afvoer van afvalstoffen, spanning en vetweefsel bevordert.

Deze behandeling is aan te raden bij klachten van vermoeidheid en bij  rugklachten. Na een behandeling voelt men zich meteen een stuk beter.

 

Over Karin 

                                                     
Ik ben Karin van der Bie, geboren op 5 januari 1982. Sinds juni 2013 eigenaresse van Angelic Wellness. In mijn praktijk aan huis coach ik mensen en breng ze weer in hun kracht. Daarnaast geef ik diverse massagebehandelingen. 
Mijn eerste kennismaking met massage was in 2009, ik heb toen een hbo opleiding aan holos gevolgd voor massagetherapeut. Daarnaast heb ik diverse curssussen gevolgd bij verschillende massage opleidingsinstituten. 
In 2011 heb ik de opleiding voor Enneagram Integratiekunde Coach gevolgd bij Willem-Jan van de Wetering. Toen ik zelf moeder ben geworden heb ik dit uitgebreid met de opleiding voor Kinder Coach. Ik vind het heerlijk om mensen hiermee weer in hun kracht te zetten.
 

Wat ik mooi vind aan mijn vak? 

Er is niets mooiers dan iemand te helpen van zijn/haar klachten af te komen of een luisterend oor te bieden. Of het nu gaat om rugklachten, relatieproblemen of depressiviteit. Ik maak het allemaal mee, dat maakt het afwisselend en heel erg dankbaar werk.
 

 

Huisregels Angelic Wellness

Onze Huisregels

Om uw behandeling bij Angelic Wellness ontspannen te laten verlopen, zijn er enkele huisregels van toepassing:

1. Ethiek en hygiëne staan bij Angelic Wellness hoogaangeschreven. Wij verwachten van onze cliënten dat zij hier eveneens zorg voor dragen.

2. In verband met de hygiëne wordt het linnengoed die eigendom zijn van Angelic Wellness na elke behandeling gereinigd. Wij dragen dus zelf zorg voor fris linnengoed, u hoeft zelf niets mee te nemen. Om hygiënisch te kunnen werken verwachten wij van u dat u zich voor de massage gewassen heeft.

3. Angelic Wellness geeft geen erotische massages. Het wordt niet op prijs gesteld dat dit tijdens een massage gevraagd wordt. Seksueel getinte opmerkingen of handelingen worden dan ook niet op prijs gesteld. Angelic Wellness behoudt zich het recht om de behandeling te staken.

4. Voor aanvang van een eerste behandeling wordt een aantal vragen gesteld met betrekking tot uw sportieve en medische verleden.

5. Angelic Wellness geeft geen medische massages en behandelt geen ziektes en/of blessures. Geef voor aanvang van de massage aan of je ergens last van hebt en of er ergens rekening mee moet worden gehouden met betrekking tot je gezondheid, medisch of psychisch verleden of andere zaken die van belang zouden kunnen zijn.

6. Bij twijfel over een bestaande aandoening of blessure kan de behandeling worden gestaakt en kan u doorverwezen worden naar een arts. Vervolgbehandelingen zijn mogelijk zodra uw behandelend arts hierin toestemt.

7. Bent u reeds onder behandeling van een arts, therapeut, specialist of iets dergelijks, dan kunnen wij u vragen met hem of haar te overleggen of een massage gedurende de behandelperiode toegepast mag worden.

8. Eventueel medicijngebruik of behandeling van arts, therapeut of specialist dient u voor aanvang van de massage via het intakeformulier mee te delen. In een aantal gevallen is aanpassing van de behandeling hierop noodzakelijk.

9. Al uw persoonlijke en/of medische gegevens worden zonder uw schriftelijke toestemming vooraf nooit verstrekt aan derden.

10. Angelic Wellness behoudt zich het recht cliënten te weigeren indien deze onder invloed zijn van geestverruimende middelen of anderszins aanleiding geven tot contra-indicatie.

11. Angelic Wellness is niet verantwoordelijk voor schade en of letsel als gevolg van verzwijgen van medische informatie zoals lichamelijke en/of geestelijke aandoeningen, blessures, zwangerschap en medicijngebruik.

12. Angelic Wellness is niet verantwoordelijk voor beschadiging, verlies of diefstal van uw persoonlijke bezittingen. 

13. Om u volledig aandacht te kunnen geven, nemen wij zelf de telefoon niet aan tijdens het masseren. Daarom vragen wij u om uw mobiele telefoon ook uit te schakelen.

14. Roken is niet toegestaan bij Angelic Wellness.

15. Betaling kan vooraf per bank of na de behandeling contact of met pin.

16. U kunt uw afspraak kosteloos annuleren of verzetten tot 24 uur voor de gereserveerde tijd. Uiteraard stellen wij het op prijs als u uw reservering ruim van te voren annuleert i.v.m. onze planning. Wilt u de afspraak binnen 24 uur voor de gereserveerde tijd nog afbellen, verzetten of komt u niet op de afspraak, dan brengen wij de helft van de kosten van de afspraak in rekening.

17. In geval van overmacht houdt Angelic Wellness zich ten alle tijden het recht voorbehouden om de afgesproken massagebehandeling te annuleren en op te schorten naar een later tijdstip, in onderling overleg.

19. Cadeaubonnen en stempelkaarten zijn niet in te wisselen voor contant geld. 


 

Angelic Wellness, dé holistische praktijk aan huis in Rotterdam 

waar alles draait om jouw welzijn én het verhogen & verbeteren van jouw levensenergie door alternatieve geneeswijzen. ​​ 

 


 

Massage en lichaamsbehandelingen

image​Wil je jou energie verhogen en weer lekkerder in je vel zitten? Dan is een massage behandeling ideaal. Je hebt een momentje voor jezelf om een even te voelen.  Doordat er steeds meer van ons gevraagd wordt, zowel op het werk als privé, maak je geen tijd meer voor jezelf. Terwijl dit juist in een drukke periode heel belangrijk is. Wanneer je dit niet doet zijn lichamelijke klachten die voortkomen uit stress onvermijdelijk. Stress ervaar je namelijk niet alleen in je hoofd, maar ook in je lichaam.
Herken jij jezelf in deze klachten? Vermoeidheid, slapeloosheid, last van de nek/schouders, hoofdpijn, rugpijn, concentratie problemen, opgejaagd gevoel en/ of gevoelig voor prikkels. Een massage kan deze lichamelijke klachten aanzienlijk verminderen. Wanneer je regelmatig een massage ondergaat zal deze tevens preventief werken. 

Massagebehandelingen 


Eik Coaching (ook voor kinderen)

Wil je, voordat je nader kennis maakt met alternatieve geneeswijzen en/of eik therapieën, eerst eens praten en kijken wat eik coaching voor je kan betekenen? Wil je eens een klankbord en een luisterend oor? Dit kan bij Angelic Wellness! 
  • Heb je behoefte om eens te praten over problemen op het werk, binnen het gezin of  je relatie?
  • Ben je los aan het komen van je partner? 
  • Wil je blokkerende ingeslopen gedragspatronen oplossen die pijn, verdriet en angsten veroorzaken in dit stadium van je leven? 
  • Kortom, heb je levensvragen of wil je wat veranderen in je leven?

Coaching & Counsling


Etherische oliën & natuurlijke verzorgingsproducten

Prachtige therapeutische essentiële oliën, gezichts-, lichaams- en haarverzorging, spa- en gewichtsbeheersingsproducten. 
​100% natuurlijk en CPTG- gecertificeerd! Onder andere de merken: Ancient Healing en Pure Natural.

 Shop nu 

 

Coaching & Counsling
Coachingssessie (ook voor kids)
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
90 min................................................................ € 65
Chakra healing   
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
90 min................................................................ € 65
Weg van Vrijheid  
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
90 min................................................................ € 65
Vitaliteit Verhogen  
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
90 min................................................................ € 65
 
Alternatieve Geneeswijze 
Reiki behandeling   
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
15 min................................................................ € 20
Methamorfose behandeling   
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
20 min................................................................ € 25
Oorkaarsen    
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
25 min................................................................ € 25

LichaamsPakkingen
Lichaamspakking  
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
60 min................................................................ € 45
Hammambehandeling  
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
60 min................................................................ € 55

 

 

Vergoeding door uw zorgverzekering

De meeste behandelingen kunnen vergoed worden door uw zorgverzekering als u aanvullend verzekerd bent. Zonder verwijzing van uw huisarts! Informeer hiernaar aan onze balie of vraag bij het boeken van een behandeling om een factuur.

Pinnen, ja graag!

Pinbetaling en betalen met creditcards is mogelijk. Angelic Wellness accepteert ook de Massagebon.nl, Feelgood Card, Nederlandse Saunabon, Wellness & Beauty cadeaubon, Beauty & Parfum cadeaubon en onze eigen Cadeaubon.

Wil je een cadeaubon gebruiken in onze webshop, mail dan de bon naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en krijg dezelfde dag de code met dezelfde waarde die je kan gebruiken.

 

Massagebehandelingen
Ontspanningsmassage
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
30 min................................................................ € 35
45 min................................................................ € 45
60 min................................................................ € 55
90 min................................................................ € 80
Anti-cellulite behandeling
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
70 min................................................................ € 70
95 min................................................................ € 90
Aromatherapie massage
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
60 min................................................................ € 60
Cuppingmassage  
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
45 min................................................................ € 50
60 min................................................................ € 60
Chr. pijnklachten massage
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
30 min................................................................ € 35
45 min................................................................ € 45
Indiase Hoofdmassage   
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
30 min................................................................ € 35
Rug-schouder-nek massage   
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
30 min................................................................ € 35
45 min................................................................ € 45
60 min................................................................ € 55
Voetreflex massage   
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
60 min................................................................ € 60
 
 image 
 

Alle artikelen voor 16.00 besteld gaan dezelfde dag nog mee met de bezorgdienst. We maken gebruik van Post.nl en DHL. 

Bezorging 

Alle pakketen worden verzonden met DHL. DHL bezorgt de volgende dag met uitzondering van zondag. U krijgt hierover bericht van DHL. De bezorg moment van DHL zijn maandag tm vrijdag tussen 11.00 en 15.00, tussen 14.00 en 18.00 of tussen 18.00 en 21.00. Op Zaterdag bezorgt DHL Parcel tussen 9.00 en 15.00. Met de track& trace code kunt u makkelijk nagaan waar het pakket is.

Heeft u alleen etherisch olie besteld? Dan wordt deze bezorgt met post.nl via briefpakket. Deze wordt doorgaans de volgende dag geleverd, mits voor 16.00 besteld en met uitzondering van zondag en maandag. 

Verzendkosten

Onder de 25 euro rekenen we 3,95 verzendkosten. Boven de 25,00 worden geen verzendkosten berekend. 

Bezorging gemist?

Is het bezorger langs geweest terwijl u niet thuis was? Dan laat deze een kaartje achter met een code, met deze code kunt u zelf het volgende bezorgmoment kiezen of er voor kiezen om het pakket bij een DHL punt op te halen. 

Gratis ophalen in Rotterdam

U kunt er voor kiezen om een bestelling op te halen in onze winkel in Rotterdam. U hoeft hiervoor geen verzendkosten te betalen. Wel is het handig om van te voren te bellen of mailen wanneer u komt zodat het pakket voor u klaar staat om mee te nemen.