Mainbanner-geen

Alle artikelen voor 16.00 besteld gaan dezelfde dag nog mee met de bezorgdienst. We maken gebruik van Post.nl en DHL. 

Bezorging 

Alle pakketen worden verzonden met DHL. DHL bezorgt de volgende dag met uitzondering van zondag. U krijgt hierover bericht van DHL. De bezorg moment van DHL zijn maandag tm vrijdag tussen 11.00 en 15.00, tussen 14.00 en 18.00 of tussen 18.00 en 21.00. Op Zaterdag bezorgt DHL Parcel tussen 9.00 en 15.00. Met de track& trace code kunt u makkelijk nagaan waar het pakket is.

Heeft u alleen etherisch olie besteld? Dan wordt deze bezorgt met post.nl via briefpakket. Deze wordt doorgaans de volgende dag geleverd, mits voor 16.00 besteld en met uitzondering van zondag en maandag. 

Verzendkosten

Onder de 25 euro rekenen we 3,95 verzendkosten. Boven de 25,00 worden geen verzendkosten berekend. 

Bezorging gemist?

Is het bezorger langs geweest terwijl u niet thuis was? Dan laat deze een kaartje achter met een code, met deze code kunt u zelf het volgende bezorgmoment kiezen of er voor kiezen om het pakket bij een DHL punt op te halen. 

Gratis ophalen in Rotterdam

U kunt er voor kiezen om een bestelling op te halen in onze winkel in Rotterdam. U hoeft hiervoor geen verzendkosten te betalen. Wel is het handig om van te voren te bellen of mailen wanneer u komt zodat het pakket voor u klaar staat om mee te nemen.