Werkwijze post thumbnail image

Werkwijze

Werkwijze & Methode

Om aan jezelf te werken gaan we allereerst kijken welke problemen je in het leven aanloopt en wat je zou willen bereiken. Ik vraag je dan om je voor te stellen wat je het allerliefste zou willen…. alles is mogelijk. Vanuit dat punt gaan we aan de slag om elke sessie een stukje van jezelf te healen om dit daadwerkelijk te bereiken.

Dit doen we door vast te stellen wat jouw huidige persoonlijkheidstype is, om daarna op zoek te gaan naar de pijn, de blokkades en overtuigingen die de oorzaak zijn van de switch. Daarna ga ik samen met jou op zoek naar het enneatype die jij van essentie bent. Als we bij jouw essentie, jouw kern zijn aangekomen is dat het punt om jou van daaruit helemaal op te bouwen (te versterken).

Daardoor verander je in gedrag en krijg je eveneens een andere kijk op de dingen en kom je weer in je kracht te staan. Als EIK-coach kan ik jou helpen om weer terug te komen bij jouw ware kern. Dit gebeurt op basis van een protocollaire aanpak middels de spiertest en omvat meerdere sessies.

Bij de EIK methode kunnen diverse tools worden ingezet zoals:

  • Het Enneagram
  • Chakra Balancing
  • Het Procesmodel
  • Weg naar Vrijheid
  • Aromatherapie

Soms kan het nodig zijn om op een dieper niveau van ons onderbewuste te werken met behulp van de Energetic Psychology. Bij de EIK methode werk ik met energerende middelen ter ondersteuning zoals bijvoorbeeld bloesemremedies. Deze middelen zijn niet bedoeld om lichamelijke, emotionele en/of mentale problemen te behandelen!

Een sessie duurt ongeveer 1,5 uur en gemiddeld duurt het 6 tot 8 sessies voor dat je weer helemaal in balans bent.