Telefoon nummer

06 - 145 99 695

Email

info@AngelicWellness.nl

Locatie

Loderstraat 69 in Rotterdam

Angelic Wellness is een Holistisch Centrum in Rotterdam. Je kunt bij ons terecht voor coaching, therapie en zingeving. Het is een fijne community voor iedereen   die wenst te groeien in bewustzijn, zingeving zoekt en verandering wilt in zijn/ haar leven. Je komt bij ons op zoek naar jezelf of met problemen waar je van af wilt. Gericht op zelfontwikkeling en met de juiste tools helpen we jou de goede kant op.

Holistisch centrum

Wij werken vanuit een holistische visie en missie. Dit betekent dat we iedere mens als uniek zien en zelf richting en betekenis aan zijn of haar leven kan geven. We kunnen als mens er bewust voor kiezen onze levenspad te bewandelen in harmonie met onze essentie en met anderen, of we kunnen ons met de stroom meelaten voeren. Lichaam, ziel en geest van een mens zijn in de holistische visie met één en vormen een eenheid. Deze visie is de basis voor zelfontwikkeling.

Holistische Visie: Eenheid tussen Lichaam, Ziel & Geest

Zelfontwikkeling begint om ervan uit te gaan dat alles wat we zien werkelijk in ons zelf zit. Pas als je andere mensen stopt met te verwijten waarom jouw leven niet gaat zoals je wilt, pas dan kun je werkelijk aan jezelf werken en de weg naar binnen bewandelen. Leidend is voor ons dat in ieder mens een bron van liefde aanwezig is, of je deze al kunt voelen of nog niet. 

In ons holistisch centrum in Rotterdam is het onze missie om je bij de weg naar binnen te begeleid en je te helpen dichter bij je innerlijke kracht en bezieling te brengen, zodat je leven weer leeft vanuit die essentie. Wanneer je je innerlijke bron van inspiratie en creativiteit ontdekt en desgewenst je innerlijke gaven en talenten kunt inzetten om een zinvolle bijdrage aan de wereld leveren.

Natural Healing is about taking control of your life and being responsible for everything that goed in and out of your body, mind and spirit.

Richard Schulze

 

Waar komt de Naam Angelic Wellness vandaag?

Angelic staat voor kracht, een beschermde kracht. Dit is wat je ook bij ons ervaart tijdens en na een sessie. De bereidheid om naar ons zelf te kijken en te werken is wat ons sterk maakt. Wellness betekend letterlijk ‘gezondheid‘. Het woord wordt gebruikt als verzamelbegrip voor alles wat met ontspanning, genieten, rust en herstellen te maken heeft. Wellness gaat over je fit voelen, nieuwe energie krijgen en gelukkig zijn.

Over Karin

 

Karin studeerde voor EIK coach aan het Enneagram College bij Willem-Jan van de Wetering, maar ontdekte dat de aanpak een stuk miste. Na een opleiding tot holistisch coach, gebruikt ze nu de wetenschappelijke basis met alternatieve technieken om helingsprocessen zo efficiënt mogelijk te benaderen. Naast gesprekstechnieken gebruikt ze ook – in afstemming – ademwerk, braingym, visualisaties, voice dialogue, opstellingen, relaxatie en andere krachtige technieken in haar coaching. 

Toen ze zelf moeder is geworden in 2018 heeft ze dit uitgebreid met de opleiding voor Kinder Coach. Karin is sinds 2013 eigenaresse van Angelic Wellness. Ze coach mensen en breng ze weer in hun kracht. Daarnaast geef ik diverse massagebehandelingen. 

 

Mooie tekst he?! We hebben copyright!