Telefoon nummer

06 - 457 31 984

Email

info@AngelicWellness.nl

Locatie

Loderstraat 69 in Rotterdam

Angelic Wellness is een Holistische Centrum. Je kunt bij ons terecht voor coaching, therapie en zingeving. Het is een fijne community voor iedereen   die wenst te groeien in bewustzijn, zingeving zoekt en verandering wilt in zijn/ haar leven. Je komt bij ons op zoek naar jezelf of met problemen waar je van af wilt. Gericht op zelfontwikkeling en met de juiste tools helpen we jou de goede kant op.

Holistische Visie: Eenheid tussen Lichaam, Ziel & Geest

Wij werken vanuit een holistische visie en missie, waarbij iedere mens uniek is en zelf richting en betekenis aan zijn leven kan geven. Als mens kunnen we er bewust voor kiezen onze levensweg te gaan in harmonie met onze essentie en met anderen.  Lichaam, ziel en geest van een mens vormen daarbij een eenheid en zijn de basis voor zelfontwikkeling.

Mens-ontwikkeling betekent voor ons dat we ervan uitgaan dat alles wat we wezenlijk zijn er al is in onszelf. Dat het overbodige in ons stap voor stap weggehaald kan worden om als mens authentiek te kunnen zijn en ons leven vorm te geven zoals we dat ten diepste wensen. Het leidende principe daarbij is het diepe verlangen naar liefde en eenheid dat in ieder mens aanwezig is. Vanuit deze visie nodigen we je uit om de weg naar binnen te gaan.

Onze missie is je weer dichter bij je innerlijke kracht en bezieling te brengen en je leven en werk vorm te geven vanuit die essentie.
Om je innerlijke bron van inspiratie en creativiteit te ontdekken en desgewenst je innerlijke gaven in te kunnen zetten om een zinvolle bijdrage aan de wereld leveren.

Natural Healing is about taking control of your life and being responsible for everything that goed in and out of your body, mind and spirit.

Richard Schulze

 

Waar komt de naam Angelic Wellness vandaag?

Angelic staat voor kracht, een beschermde kracht. Dit is wat je ook bij ons ervaart tijdens en na een sessie. De bereidheid om naar ons zelf te kijken en te werken is wat als sterk maakt. Wellness betekend letterlijk ‘gezondheid‘. Het woord wordt gebruikt als verzamelbegrip voor alles wat met ontspanning, genieten, rust en herstellen te maken heeft. Wellness gaat over je fit voelen, nieuwe energie krijgen en gelukkig zijn.

Over Karin

 

Karin studeerde voor EIK coach aan het Enneagram College bij Willem-Jan van de Wetering, maar ontdekte dat de aanpak een stuk miste. Na een opleiding tot holistisch coach, gebruikt ze nu de wetenschappelijke basis met alternatieve technieken om helingsprocessen zo efficiënt mogelijk te benaderen. Naast gesprekstechnieken gebruikt ze ook – in afstemming – ademwerk, braingym, visualisaties, voice dialogue, opstellingen, relaxatie en andere krachtige technieken in haar coaching. 

Toen ze zelf moeder is geworden in 2018 heeft ze dit uitgebreid met de opleiding voor Kinder Coach. Karin is sinds 2013 eigenaresse van Angelic Wellness. Ze coach mensen en breng ze weer in hun kracht. Daarnaast geef ik diverse massagebehandelingen.