Telefoon nummer

06 - 145 99 695

Email

info@AngelicWellness.nl

Locatie

Loderstraat 69 in Rotterdam

Spanning en emoties gaan allemaal in het lichaam zitten, je kan hierdoor lichamelijk klachten krijgen zoals nekpijn, hoofdpijn, rugpijn etc. Massage helpt je deze spanning weer los te laten. Het doel van een massage therapie is u te ondersteunen in het oplossen van uw lichamelijke klachten zodat u weer in een gezonde balans. De meeste lichamelijke spanningen zijn afkomstig van stress uit het dagelijks leven en massage is een uitstekende methode om deze stress weer los te laten.

Bij Angelic Wellness bieden we verschillende massage behandelingen aan, met elk haar eigen doel. In alle massage worden technieken gebruikt om het lichaam weer in balans te brengen.

Mogelijkheden massage behandelingen

Ontspanningsmassage
De ontspanningsmassage stimuleert de doorbloeding van de weefsels, voert afvalstoffen af en verbetert de stofwisseling van de spieren. Een krachtige massage kan versterken en langdurig ontspannen. Na een massage zitten mensen beter in hun vel. Deze behandeling kan aangevuld worden met aromatherapie voor een heerlijke geur beleving.

Intensiteit:

Rug-schouder-nek massage
De meest voorkomende reden om een massage te boeken is ongetwijfeld klachten aan schouders en/of nek. Het is voor veel mensen een plaats waar spanning wordt opgebouwd. Massage helpt gespannen spieren weer te ontspannen, het verlicht de pijn en maakt bewegen weer gemakkelijker. Deze behandeling is ideaal voor mensen met een kantoorbaan. 

Intensiteit:

Indiase Hoofdmassage
Bij veel mensen heeft hoofdpijn een groot impact op het dagelijks leven. De hoofdpijnmassage verminderd hoofdpijn en heeft een positief effect op het voorkomen van hoofdpijn.Bij de hoofdpijnmassage wordt aandacht gegeven aan spieren die niet optimaal functioneren of mogelijk overbelast zijn in de rug, nek en schouders. Ook krijgen de gezichtsspieren alle aandacht.

Intensiteit:

Cupping massage
Cupping wordt gebruikt om meridianen te behandelen waardoor de doorbloeding in spieren en weefsels sterk verbetert. De cupping dringt diep door tot in de bindweefsel laag en bevordert zo de afvoer van afvalstoffen, spanning en vetweefsel bevordert. Deze behandeling is aan te raden bij klachten van vermoeidheid en bij  rugklachten. Na een behandeling voelt men zich meteen een stuk beter.

Intensiteit:

Anti-cellulite behandeling
Deze behandeling is een nieuwe massagetechniek voor plaatselijke figuurcorrectie en een goed alternatief voor liposuctie. Door middel van verschillende massagetechnieken wordt o.a. cellulitis aangepakt zodat de huid strakker en de omvang minder wordt. De meest voorkomende probleemgebieden zijn heupen, billen, bovenbenen en buik. Al binnen 3 tot 6 behandelingen kunt u genieten van een gladdere, mooie huid!

Intensiteit:

Chronische pijnklachtenmassage
Bij Chronische pijnnklachten is vaak al van alles geprobeerd maar verdwijnen de klachten niet of maar tijdelijk. Het   probleem is dat er meestal alleen aan symptoombestrijding wordt gedaan en niet de oorzaak wordt behandeld. Het doel van de chronische pijnklachten massage is de oorzaak aan te pakken. Er word daarom naar het geheel gekeken, de cliënt, de situatie en de klachten.

Intensiteit:

Sportmassage
De sportmassage helpt de sporter in een goede lichamelijke conditie te blijven. Prestaties worden verbeterd en het voorkomt blessures. Een sportmassage is niet alleen geschikt voor sporters, ook als niet-sporter kan je veel baat hebben bij een sportmassage! Het is de perfecte massagevorm voor mensen met een fysiek zware baan.

Intensiteit:

Voetreflex Massage
Een heerlijk voetmassage is ideaal voor zwangere vrouwen en mensen die regelmatig koude voeten hebben. De behandeling begint met een aromatische voetenbad, gevolgd door een voetmassage. Door de reflexpunten wordt indirect het hele lichaam gemasseerd. Een voetmassage werkt ook erg aardend, hierdoor kunnen spanningen het lichaam verlaten. Koude voeten is vaak een teken van spanning, vandaar dat deze behandeling voor deze doelgroep erg goed is.

Intensiteit:

U kunt ook altijd even contact opnemen om te bespreken welke klachten u heeft en welke behandeling daar het beste op aansluit. 

Baby Massage workshops

Babymassage is een fijne en laagdrempelige manier om als ouder samen te ontspannen en contact te maken met je kindje en zo de band te versterken. Door met aandacht te masseren ben je op een meer bewuste manier bezig met je kleintje dan dat je doet tijdens praktische zaken zoals voeden en verzorgen. De babymassage is erg leuk om te doen, én het is ook een mooie manier om je liefde voor je kleintje te tonen, geborgenheid te schenken en zelfvertrouwen te geven aan je kindje. Bovendien heeft regelmatige massage een gunstige uitwerking voor baby’tjes die last hebben van klachten als buikkrampjes, onrust en vaak huilen.

De massage stimuleert de ontwikkeling van de zintuigen, het voelen, de doorbloeding van het babylichaam, de ontwikkeling van de spieren en het lichaamsbesef van je kleintje. De workshop duurt ongeveer 1,5 uur. Aan het eind van de workshop krijg je een leuk Baby Massage olie setje mee naar huis t.w.v. € 24,95.

Mooie tekst he?! We hebben copyright!