Na de lange winter begint de lente als opbouw naar de zomer. Veel mensen hebben een probleem met deze omschakeling al snakken ze toch naar de zomer. Er kunnen hier meerdere oorzaken voor zijn:
 • De winter was te intensief terwijl het een periode van rust en opladen is.
 • Te weinig slaap tijdens de winter.
 • Een gebrek aan beweging maakt het moeilijk om weer op gang te komen.
 • Een gebrek aan zonlicht.
 • Een gebrek aan vitamine D.
Een belangrijke oorzaak is dat de meeste van ons in de winter niet de rust nemen als voorbereiding om in de lente de nodige kracht te hebben. kijk maar eens naar alle planten en bomen die weer in knop schieten.
 
Terwijl veel mensen zich beter voelen bij het aanbreken van de lente kan het lastig zijn om mee te gaan in het ritme. Het juiste zetje in de rug maakt deze overgang makkelijker.
 

Ons traject

- Kennismaking en vaststellen klachten

- 5 massagebehandelingen 

- Mindfullniss oefeningen

- Tips & tricks om in het dgl voorjaarsmoeheid tegen te gaan

 

Kenmerken lentedip:

 • Meer behoefte aan slaap dan normaal.
 • Somber voelen.
 • Het gevoel hebben niet in balans te zijn.
 • Last van hoofdpijn, vooral aan de zijkanten.
 • De rug voelt stijver vooral in de ochtend.
 • ‘s-Ochtends niet uitgerust wakker worden.

Oplossing voorjaarsmoeheid

Een ontspannen lichaam en geest is belangrijk om de komst van de lente te verwelkomen. Door shiatsu massage krijgt het lichaam meer ruimte waardoor de energie makkelijker gaat stromen. Dit heb je nodig voor een energiek lichaam om de transitie naar de lente zonder grote problemen te maken. De kunst is om een goede balans te maken tussen voldoende beweging (buitenhuis), passende voeding en voldoende rust. Het is belangrijk om serieus je vitaliteit weer te voeden. Natuurlijk houdt een drukke baan en gezinsleven hier geen rekening mee. Des te groter is de uitdaging om voor jezelf de balans vast te houden.

Massage werkt!

Na 5 behandelingen is de vermoeidheid verruilt voor rust en energie. Je hebt inzicht in hoe jouw lichaam reageert op de overgang naar de lente en kent tips en trucs om dit in je drukke leven toe te passen.  Je hebt ‘s avonds weer genoeg energie om er op uit te trekken voor een voedende activiteit om zo je energie zelfstandig op peil te houden.

 

 

 

 

Recensies van cliënten

 

 

Recensies van cliënten

qoute

Uitstekende ontvangst, ze straalt rust uit. De behandeling was fijn en vakkundig en heeft me erg goed gedaan. Haar veelzijdigheid en kennis van diverse therapieën heeft grote indruk op mij gemaakt."

Almy

qoute
Karin doet het erg goed als coach, ze stelt je op je gemak en is erg professioneel. Ze kan de t allemaal goed spiegelen en uitleggen en blokkades worden zo gemakkelijk losgelaten. Na de sessie zit ik weer helemaal lekker in m'n vel." 
 
Tineke
qoute
Heerlijke massage, op gevoel uitgevoerd om te blokkades los te maken. Er zit duidelijk meer achter dan een technische uitvoering van handelingen, afhankelijk van wat ze tegenkomt past karin de massage zonodig aan. Aanrader!"
 
Cindy
qoute
Een fijne wellness in huiselijke kring, hierdoor voel je je gelijk op je gemak. Naast massages is ook eik therapie een echte aanrader, Karin weet jou als persoon goed te helpen. Een absolute eye opener als je een doorbraak of inzicht wil in je gevoelens en of patronen."
 
Daphne