Telefoon nummer

06 - 145 99 695

Email

info@AngelicWellness.nl

Locatie

Loderstraat 69 in Rotterdam

Onze Huisregels

Om uw behandeling bij Angelic Wellness ontspannen te laten verlopen, zijn er enkele huisregels van toepassing:

1. Ethiek en hygiëne staan bij Angelic Wellness hoogaangeschreven. Wij verwachten van onze cliënten dat zij hier eveneens zorg voor dragen.

2. In verband met de hygiëne wordt het linnengoed die eigendom zijn van Angelic Wellness na elke behandeling gereinigd. Wij dragen dus zelf zorg voor fris linnengoed, u hoeft zelf niets mee te nemen. Om hygiënisch te kunnen werken verwachten wij van u dat u zich voor de massage gewassen heeft.

3. Angelic Wellness geeft geen erotische massages. Het wordt niet op prijs gesteld dat dit tijdens een massage gevraagd wordt. Seksueel getinte opmerkingen of handelingen worden dan ook niet op prijs gesteld. Angelic Wellness behoudt zich het recht om de behandeling te staken.

4. Voor aanvang van een eerste behandeling wordt een aantal vragen gesteld met betrekking tot uw sportieve en medische verleden.

5. Angelic Wellness geeft geen medische massages en behandelt geen ziektes en/of blessures. Geef voor aanvang van de massage aan of je ergens last van hebt en of er ergens rekening mee moet worden gehouden met betrekking tot je gezondheid, medisch of psychisch verleden of andere zaken die van belang zouden kunnen zijn.

6. Bij twijfel over een bestaande aandoening of blessure kan de behandeling worden gestaakt en kan u doorverwezen worden naar een arts. Vervolgbehandelingen zijn mogelijk zodra uw behandelend arts hierin toestemt.

7. Bent u reeds onder behandeling van een arts, therapeut, specialist of iets dergelijks, dan kunnen wij u vragen met hem of haar te overleggen of een massage gedurende de behandelperiode toegepast mag worden.

8. Eventueel medicijngebruik of behandeling van arts, therapeut of specialist dient u voor aanvang van de massage via het intakeformulier mee te delen. In een aantal gevallen is aanpassing van de behandeling hierop noodzakelijk.

9. Al uw persoonlijke en/of medische gegevens worden zonder uw schriftelijke toestemming vooraf nooit verstrekt aan derden.

10. Angelic Wellness behoudt zich het recht cliënten te weigeren indien deze onder invloed zijn van geestverruimende middelen of anderszins aanleiding geven tot contra-indicatie.

11. Angelic Wellness is niet verantwoordelijk voor schade en of letsel als gevolg van verzwijgen van medische informatie zoals lichamelijke en/of geestelijke aandoeningen, blessures, zwangerschap en medicijngebruik.

12. Angelic Wellness is niet verantwoordelijk voor beschadiging, verlies of diefstal van uw persoonlijke bezittingen.

13. Om u volledig aandacht te kunnen geven, nemen wij zelf de telefoon niet aan tijdens het masseren. Daarom vragen wij u om uw mobiele telefoon ook uit te schakelen.

14. Roken is niet toegestaan bij Angelic Wellness.

15. Betaling kan vooraf per bank of na de behandeling contact of met pin.

16. U kunt uw afspraak kosteloos annuleren of verzetten tot 24 uur voor de gereserveerde tijd. Uiteraard stellen wij het op prijs als u uw reservering ruim van te voren annuleert i.v.m. onze planning. Wilt u de afspraak binnen 24 uur voor de gereserveerde tijd nog afbellen, verzetten of komt u niet op de afspraak, dan brengen wij de helft van de kosten van de afspraak in rekening.

17. In geval van overmacht houdt Angelic Wellness zich ten alle tijden het recht voorbehouden om de afgesproken massagebehandeling te annuleren en op te schorten naar een later tijdstip, in onderling overleg.

19. Cadeaubonnen en stempelkaarten zijn niet in te wisselen voor contant geld.

Mooie tekst he?! We hebben copyright!