Huisregels post thumbnail image

Huisregels

Onze Huisregels

Om uw behandeling bij Angelic Wellness ontspannen te laten verlopen, zijn er enkele huisregels van toepassing:

1. Ethiek en hygiëne staan bij Angelic Wellness hoogaangeschreven. Wij verwachten van onze cliënten dat zij hier eveneens zorg voor dragen.

2. Voor aanvang van een eerste behandeling wordt een aantal vragen gesteld met betrekking tot uw  verleden, medicijngebruik en waar u eventueel nog meer onder behandeling bent.

3. Angelic Wellness geeft geen medisch advies en behandelt geen ziektes en/of blessures. Geef bij de intake aan waar u last van heeft en of er ergens rekening mee moet worden gehouden met betrekking tot je gezondheid, medisch of psychisch verleden of andere zaken die van belang zouden kunnen zijn.

4. Bent u reeds onder behandeling van een arts, therapeut, specialist of iets dergelijks, dan kunnen wij u vragen met hem of haar te overleggen of een massage gedurende de behandelperiode toegepast mag worden.

5. Al uw persoonlijke en/of medische gegevens worden zonder uw schriftelijke toestemming vooraf nooit verstrekt aan derden.

6. Angelic Wellness behoudt zich het recht cliënten te weigeren indien deze onder invloed zijn van geestverruimende middelen of anderszins aanleiding geven tot contra-indicatie.

7. Angelic Wellness is niet verantwoordelijk voor schade en of letsel als gevolg van verzwijgen van medische informatie zoals lichamelijke en/of geestelijke aandoeningen, blessures, zwangerschap en medicijngebruik.

8. Om u volledig aandacht te kunnen geven, nemen wij zelf de telefoon niet aan tijdens een sessie.  Wij vragen u om uw mobiele telefoon ook uit te schakelen.

9. Roken is niet toegestaan bij Angelic Wellness.

10. Betaling kan vooraf per bank of na de behandeling contact of met pin. Ook kan er met een cadeaubon betaald worden. Bij tarieven ziet u welke cadeaubonnen we accepteren. Bij de algemene voorwaarden ziet u welke regels hierbij gelden.

11. U kunt uw afspraak kosteloos annuleren of verzetten tot 24 uur voor de gereserveerde tijd. Uiteraard stellen wij het op prijs als u uw reservering ruim van te voren annuleert i.v.m. onze planning. Wilt u de afspraak binnen 24 uur voor de gereserveerde tijd nog afbellen, verzetten of komt u niet op de afspraak, dan brengen wij de helft van de kosten van de afspraak in rekening.

12. In geval van overmacht houdt Angelic Wellness zich ten alle tijden het recht voorbehouden om de afgesproken behandeling te annuleren en op te schorten naar een later tijdstip, in onderling overleg.

13. Cadeaubonnen en stempelkaarten zijn niet in te wisselen voor contant geld.