Ondersteunende behandelingen
Ondersteunende behandelingen post thumbnail image

Ondersteunende behandelingen

Aanvulling op de coachingssessies

Ondersteunende behandelingen

Tijdens de coachingsessie kan het zijn dat er ondersteunende middelen worden ingezet om jou energie weer te laten stromen. We werken met een aantal middelen en technieken. Deze kunnen worden ingezet tijdens het coachingstraject om bijvoorbeeld blokkades los te laten.

aromatherapie massage
Essentiële oliën

Aromatherapie massage

Etherische olie hebben een krachtige werking, zowel op lichaam als geest. Geuren kunnen helpen om emoties en oude patronen te doorbreken en worden gezien als een aanvulling op de moderne geneeskunst.

Etherische oliën kunnen verdund worden in een basisolie en aangebracht worden op het lichaam. Soms is alleen het ruiken aan een geur belangrijk, maar het kan ook zijn dat een combinatie aan etherische olie samenstellen en meegeven om tijd te gebruiken. Of dat we dit koppelen aan een aromatherapie massage.

Een behandeling duurt 60 minuten.

Massage behandeling

Indiase hoofdmassage

De Indiase hoofdmassage is een bijzondere massage voor wie vaak veel spanning op het hoofd ervaart. In India wordt deze massage toegepast om de hoofd, nek en schouders te ontspannen.

De massage bevordert de nachtrust, verlicht pijn & stijfheid en zorgt dat stress afneemt. Precies waar je aan toe bent! Voor wie vaak hoofdpijn ervaart is deze behandeling echt een aanrader. Aanbevolen is om deze massage een aantal keer te doen om volledig van uw klachten af te komen.

De Indiase hoofdmassage duurt 25 minuten.

Indiase hoofdmassage
lichaamspakking
Body Wrap

Lichaamspakking

Een lichaamspakking werkt ontspannend, ontgift je lichaam en hydrateert de huid. Je wordt letterlijk en figuurlijk ingepakt en met warmte modder of cholade ingesmeerd. De warmte deken doet de rest! Echt een moment voor jezelf om bij weg te dromen.

Je hebt de keuze uit Chocolade en Ghassoul. Chocolade zit vol antioxidanten die lichaam en de huid voeden en verstevigen. Ghassoul is bewezen effectief in het ontgiften van het lichaam.

Een behandeling duurt 60 min.

Lichaamsbehandeling

Gember kompressen

Gember is gezond in de keuken én heilzaam voor het lichaam. Wanneer je regelmatig last hebt van ontstekingen en pijnlijke spieren brengt een gemberkompres onmiddellijke verlichting.

Gember heeft een reinigende werking op lichaam en geest. Een warm gemberkompres doet extra deugd want het bevat antioxidanten, werkt ontstekingsremmend en stimuleert het immuunsysteem.

Een behandeling duurt 60 minuten.

Gember kompressen
Oorkaarsen
Alternatieve therapie

Oorkaarsen

Oorkaarsen is een eeuwenoude en natuurlijke therapie die door veel beschavingen is doorgegeven. Door een speciale kaars op de oren te zetten worden de oren schoongemaakt voor het oorsmeer. Dit werkt direct door op je evenwichtsorgaan die in het oor zit. Je zult ervaren dat je meer in het nu aanwezig bent.

Gebruik van oorkaarsen kan ook helpen als er sprake is van oorklachten, ademhalingsproblemen, verkoudheid of stress.

De behandeling duurt 25 minuten.