Telefoon nummer

06 - 145 99 695

Email

info@AngelicWellness.nl

Locatie

Loderstraat 69 in Rotterdam

Binnen ons Centrum zijn er verschillende mogelijkheden. Zo hebben we EIK Coaching (Enneagram IntegratieKunde), Gezins- en Kindercoaching en Vitaliteits- en Afslankcoaching. Per persoon wordt er een individueel traject uitgestippeld aan de hand van jou doelstelling(en). Hier wat meer over de verschillende mogelijkheden.

EIK Coaching

De methode die we gebruiken heet EIK, dat staat voor Enneagram Integratie Kunde. EIK wordt ingezet om je bij jouw kern te brengen. De meeste mensen zijn in hun leven van karakter (type) veranderd door wat ze hebben meegemaakt. Die verandering komt voort uit een overlevingsstrategie. Die aanpak helpt even maar nooit lang. Echte problemen kun je alleen oplossen vanuit je essentie, vanuit diegene die je écht bent. 

En dat is dus precies wat er gebeurt in deze coachsessies. Je wordt teruggebracht naar je originele karakter, je essentie, waardoor je weer in je eigen kracht staat. Tijdens de coaching krijg je inzicht waarom je van type bent veranderd en ruimen we blokkades op. 

Eik Methode 

In ons centrum werken we veel met de EIK methode, hiermee gaan we samen vaststellen wat jouw huidige persoonlijkheidstype is, om daarna op zoek te gaan naar de pijn, de blokkades en overtuigingen die de oorzaak zijn van de switch. Daarna ga ik samen met jou op zoek naar het enneatype die jij van essentie bent. Als we bij jouw essentie, jouw kern zijn aangekomen is dat het punt om jou van daaruit helemaal op te bouwen (te versterken). Daardoor verander je in gedrag en krijg je eveneens een andere kijk op de dingen en kom je weer in je kracht te staan.

Mogelijkheden

Kennismaking

Tijdens het kennismakingsgesprek wordt er vertelt over het Enneagram en kijken we samen of Enneagram je kan helpen met de situatie waar jij mee zit. We formuleren ook waar je heen wilt gaan. Je krijgt inhoudelijk toegelicht hoe het traject eruit ziet en laat ik je met een voorbeeld direct kennismaken met de manier waarop er gewerkt wordt. Tot slot gaan we ook al een stukje beginnen met het healen, dit is belangrijk om het healingsproces in gang te zetten, zo kan je ervaren hoe het is om al wat beter in je vel te zitten. 

Een kennismakingsgesprek duurt 60 tot 90 minuten en kost € 65,-. Deze kan vergoed worden door je zorgverzekering.

Mooie tekst he?! We hebben copyright!