Heerlijk ontspannen met een lichaamspakking

Heerlijk ontspannen met een lichaamspakking post thumbnail image
4.3
(27)

Lichaamspakkingen zijn razendpopulair! Een lichaamspakking is heel ontspannend voor lichaam en geest. Ze geven het hele lichaam een opkikker. Moet je je voorstellen: je wordt ingesmeerd met warme chocolade en je huid gaat er na afloop ook nog van stralen!

Goed voor de gezondheid

Een lichaamspakking bevat heilzame substanties, vitamine en mineralen, het zorgt voor nieuwe energie en verstevigt de huid. Het werkt effectief en geef direct een voelbaar resultaat. Een pakking kan in bijna een uur de stofwisseling van je hele lichaam ontgiften, stimuleren, voeden en verzorgen. Je voelt je weer als herboren hierna! Elke pakking heeft haar eigen werking.

Chocolade helpt het verwijderen van overtollig vet en werkt ontgiftigend, aardbeien om te stralen, honing voor zachtheid en algen zijn heel erg voedend. Dode Zee-modder is weer goed bij acne en psoriasis of andere huidziekten.Ghassoul klei werkt ontgiftend en zorgt dat de lichaam weer gezuiverd wordt.

Alle pakkingen hebben een ontgiftigend, ont­slakend effect en voeden de huid. Behalve dat de pakking zorgt voor totale ontspanning, zal jouw huid weer stralen en zijdezacht aanvoelen!

Hoe gaat het in zijn werk? 


Voorafgaand aan een pakking wordt de huid gereinigd om onzuiverheden en overtollige huidcellen te verwijderen. Hierdoor wordt de doorbloeding van de huid en de spieren gestimuleerd. De lichaamspakking wordt over het gehele lichaam aangebracht, behalve op het gezicht en de hals. Een warmtedeken ­ondersteunt het geheel met weldadige warmte. Terwijl je de werking ondergaat, geniet je van rustgevende muziek. Echt een aanrader!

Hoe nuttig was dit artikel?

Gemiddelde stem 4.3 / 5. Aantal stemmen: 27

Wees de eerste die stemt

Leave a Reply