Telefoon nummer

06 - 145 99 695

Email

info@AngelicWellness.nl

Locatie

Loderstraat 69 in Rotterdam

4.3
(27)

Lichaamspakkingen zijn razendpopulair! Een lichaamspakking is heel ontspannend voor lichaam en geest. Ze geven het hele lichaam een opkikker. Moet je je voorstellen: je wordt ingesmeerd met warme chocolade en je huid gaat er na afloop ook nog van stralen!

Goed voor de gezondheid

Een lichaamspakking bevat heilzame substanties, vitamine en mineralen, het zorgt voor nieuwe energie en verstevigt de huid. Het werkt effectief en geef direct een voelbaar resultaat. Een pakking kan in bijna een uur de stofwisseling van je hele lichaam ontgiften, stimuleren, voeden en verzorgen. Je voelt je weer als herboren hierna! Elke pakking heeft haar eigen werking. Chocolade helpt het verwijderen van overtollig vet en werkt ontgiftigend, aardbeien om te stralen, honing voor zachtheid en algen zijn heel erg voedend. Dode Zee-modder is weer goed bij acne en psoriasis of andere huidziekten.

Alle pakkingen hebben een ontgiftigend, ont­slakend effect en voeden de huid. Behalve dat de pakking zorgt voor totale ontspanning, zal jouw huid weer stralen en zijdezacht aanvoelen!

Hoe gaat het in zijn werk? 


Voorafgaand aan een pakking wordt de huid gereinigd om onzuiverheden en overtollige huidcellen te verwijderen. Hierdoor wordt de doorbloeding van de huid en de spieren gestimuleerd. De lichaamspakking wordt over het gehele lichaam aangebracht, behalve op het gezicht en de hals. Een warmtedeken ­ondersteunt het geheel met weldadige warmte. Terwijl je de werking ondergaat, geniet je van rustgevende muziek. Echt een aanrader!

Bij Angelic Wellness kost deze heerlijke ­treatment slechts € 35,-.

Hoe nuttig was dit artikel?

Gemiddelde stem 4.3 / 5. Aantal stemmen: 27

Wees de eerste die stemt

Karin van der Bie

Karin studeerde voor EIK coach aan het Enneagram College bij Willem-Jan van de Wetering, maar ontdekte dat de aanpak een stuk diepgang miste. Na een opleiding tot holistisch coach, gebruikt ze nu de wetenschappelijke basis met alternatieve technieken om helingsprocessen zo efficiënt mogelijk te benaderen. Naast gesprekstechnieken gebruikt ze ook – in afstemming – ademwerk, body-dearmouring, visualisaties, voice dialogue, opstellingen, relaxatie en andere krachtige technieken in haar coaching.

Aanbevolen artikelen

Een reactie plaatsen

Mooie tekst he?! We hebben copyright!