Let's talk....!  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

massage bij voorjaarsmoeheid
Voorjaarsmoeheid of lentedip zijn geen officiële medische termen maar toch hebben veel mensen er last van. De lente met zijn groeikracht komt in de natuur al op gang maar mensen met voorjaarsmoeheid kunnen niet mee in dit ritme. Men ervaart niet méér energie dit blijft juist achter.
5 1 1 1 1 1 Rating 5.00 (1 Vote)

Rozemarijnolie

Rozemarijn is een geweldig kruid met meerdere toepassingen. De bladeren zijn eeuwen lang gebruikt in de traditionele geneeskunde. Rozemarijn staat bekend om het verbeteren van het geheugen. In het oude Griekenland, zetten studenten vaak takjes rozemarijn in hun haar bij het ​​studeren voor de examens. Een verwijzing naar rozemarijn is ook te vinden in Shakespear’s Hamlet, wanneer Ophelia verklaart: ‘Er is rozemarijn, dat is voor de herinnering: bid, heb lief, herinner.’

5 1 1 1 1 1 Rating 5.00 (2 Votes)

De Kracht van Honing

Honing is ongetwijfeld een op en top zuiver natuurproduct. Het is niet alleen lekker én een gezonde zoetmaker, honing is bovendien ook bijzonder geneeskrachtig. Tegen welke aandoeningen kan honing dan effeciënt gebruikt worden en hoe krijg je effeciënt dit product binnen?

4.5 1 1 1 1 1 Rating 4.50 (2 Votes)

Citroenen gezond

Citroenen zijn zeer gezond en hebben veel voordelen voor je gezondheid.Hier zijn 10 redenen om zo snel mogelijk te genieten van de citroen!

5 1 1 1 1 1 Rating 5.00 (1 Vote)

argan olie pure natural

Arganolie is de nieuwste hype in Nederland. Ook in de praktijk wordt arganolie bij massages gebruikt. Maar wat is het precies? Arganolie is een schaarse olie die wordt geperst uit de pitten van de Arganboom. De olie heeft een unieke samenstelling die haar geschikt maakt voor zowel cosmetisch als culinair gebruik. Dankzij een brede variatie aan werkzame stoffen werkt Arganolie intensief verzorgend voor huid, haar en nagels.

5 1 1 1 1 1 Rating 5.00 (2 Votes)