Weg met de drukte uit je hoofd!

Weg met de drukte uit je hoofd! post thumbnail image
4.6
(16)

Wil jij in oplossingen denken, zwakheden over­winnen, alles vanuit kracht aanpakken, fysiek weer in orde zijn en je fit en vitaal voelen?

Eik coaching is voor als je vastzit of als je vindt dat het anders moet. Met persoonlijke coaching krijg je een andere kant van jezelf te zien en worden dingen aangeraakt die voor jou verborgen waren of geblokkeerd zijn geraakt.

Waardevolle inzichten

‘Mijn lichamelijke en geestelijke klachten zijn dankzij Eik therapie van Karin van der Bie voor het grootste gedeelte verdwenen. Haar coaching en begeleiding hebben mij geholpen om blokkades op te ruimen, problemen aan te pakken en vanuit mijn kracht puin te ruimen. Dankzij Karin voel ik mij weer in balans en heb ik meer energie. Door mijn afstuderen en drukke baan liep ik mezelf voorbij. Ik ben blij dat ik toen op tijd aan de bel heb getrokken.

Het heeft me waardevolle inzichten gebracht”

– Daphne uit Rotterdam

“Waarom ontnam ik mezelf dingen en was ik zo streng voor mezelf? Karin kauwde niet alles voor, maar liet mij zelf nadenken over mijn gedrag en ervaringen. Dat heeft me waardevolle inzichten gebracht.” 

Privacy en warmte

Karin leeft bewust en weet waar ze mee bezig is. Ze is een zorgzame en rustige vrouw. Ik kan erg goed met haar praten: we hadden direct een klik toen ik in 2015 voor het eerst bij haar kwam. Ik heb toen tien sessies gevolgd en nog steeds ga ik af en toe naar haar toe. Door opnieuw een coachingsgesprek te houden, onderhoud ik de positieve resultaten die ik erdoor heb ervaren. Doordat je bij Karin aan huis komt, hangt er een huiselijke sfeer. Ik vind die warmte en privacy erg belangrijk.” 

EIK-methode

Eik staat voor Enneagram Integratiekunde. De EIK-methode maakt gebruik van het ennegram. Het enneagram is al duizend jaren oud en is een psychologisch dieptemodel dat snel inzicht geeft in de onderliggende motivaties waarom je reageert zoals je doet. 

Als het gedrag wat je laat zien niet hetzelfde is als hoe je je voelt, leidt dit tot een problemen. De omstandigheden waardoor uitkomt zijn steeds verschillend. Zo kom je in een vicieuze cirkel terecht en raakt je ‘werkelijk ik’ op de achtergrond. Je komt er dan zelf bijna niet meer uit en vragen zoals ‘Wie ben ik?’ en ‘Wat wil ik nou?’ spelen dan steeds door je gedachten.

Het doel van de Eik-methode is om je te laten zien wat voor gedrag je gebruikt als je onder stress staat en wanneer je in je kracht staat. Deze inzichten vind je aan de hand van het ennegram. De EIK-methode wordt ingezet om je bij jouw kern te brengen. De EIK-methode is een bijzonder effectieve methode om problemen op te lossen en verzwakkingen te versterken. Hij uitgangspunt van de EIK-methode is dat 80% van de mensen een andere persoonlijkheid hebben ontwikkeld dan ze vlak voor de geboorte  hebben aangenomen. Echte problemen kun je alleen oplossen vanuit je essentie: vanuit diegene die je écht bent. En dat is dus precies wat er gebeurt in deze coachsessies.

Spanning is zijn wie je denkt dat je moet zijn, ontspanning is zijn wie je bent.” – Boeddha

Over de coach

Karin begeleidt al vele jaren uiteenlopende cliënten in hun proces, ,zowel topartiesten, topmanagers, doktoren, jongeren en personen met relatieproblemen of burn-out. Kortom iedereen kan een beroep op haar doen. Zij gebruikt naast de EIK-methode ook NLP, Chakra healing en andere technieken. 

Wil jij weten hoe eik coaching je kan helpen? Neem dan contact met Angelic Wellness!

Artikel is tevens gepubliceerd in ForYou Magazine op 31 jan. 2017

Hoe nuttig was dit artikel?

Gemiddelde stem 4.6 / 5. Aantal stemmen: 16

Wees de eerste die stemt

Leave a Reply