Algemene Voorwaarden post thumbnail image

Algemene Voorwaarden

Algemene Voorwaarden

Om een afspraak te maken kunt u mailen naar info@angelicwellness.nl of bellen met 06-14599695. Voor de afspraak dient er een korte intake om te inventariseren wat er tijdens de behandeling belangrijk is.

Aansprakelijkheid

De behandelingen zijn erop gericht dat cliënten zich beter gaan voelen. Het is, onder andere door fysiologische omstandigheden, echter niet te garanderen of en hoeveel beter een cliënt zich na een behandeling voelt. Angelic Wellness kan geen enkele aansprakelijkheid aanvaarden ten aanzien van enige gevolgen, bijwerkingen en of nawerkingen die mogelijk een gevolg zouden kunnen zijn van een behandeling.

Wel is het belangrijk dat de cliënt aangeeft als er na de massage bepaalde klachten zouden ontstaan, of als er geen vermindering optreedt in klachten waartegen de massage als behandeling was bedoeld. Angelic Wellness aanvaardt ook geen enkele aansprakelijkheid voor gevolgen van onjuiste informatie over een anders voorgestelde of verzwegen gezondheidsaspect.

Annuleringen

Naast annuleringen is in beginsel de Nederlandse wet van toepassing. Indien een boeking of afspraak wordt geannuleerd gelden de volgende annuleringsvoorwaarden:

Afspraken dienen met mail of telefoon geannuleerd te worden en minimaal 48 uur van te voren. Als u vooruit heeft betaald heeft u recht op het volledige bedrag in overeenstemming met de oorspronkelijke betaalmethode.

Afspraken die tussen 24 en 48 uur van te voren geannuleerd worden, hebben te maken met 15% annuleringskosten.

Een afspraak kan 24 uur van te voren niet meer geannuleerd worden. Houd er rekening mee dat er geen terugbetaling wordt gedaan wanneer getracht wordt te annuleren binnen 24 uur voor een geboekte afspraak.

Overmacht

Bent u ziek of heeft u alcohol genuttigd voor de behandeling? Angelic Wellness houdt zich het recht voor een afspraak te annuleren als kenbaar wordt gemaakt dat u ziek bent tijdens de behandeling, alcohol genuttigd heeft of zich niet aan de huisregels houdt. Hier zijn de algemene annuleringsvoorwaarden van toepassing.

Cadeaubonnen

Binnen veertien dagen na een bevestigde boeking voor een cadeaubon, kan wel gebruikt worden gemaakt van de wettelijke herroepingsrecht. Je hebt dan recht op de terugbetaling van de cadeaubon, mits de te annuleren bevestigde cadeaubon niet gebruikt is om een afspraak te maken.

De door Angelic Wellness uitgegeven cadeaubonnen zijn maximaal een jaar geldig na uitgifte. De cadeaubonnen kunnen alleen bij Angelic Wellness worden uitgegeven en niet ingewisseld worden voor contant geld. Een cadeaubon blijft 1 jaar geldig. Na deze periode vervalt elke aanspraak op het saldo van de cadeaukaart. 

Partner Cadeaubonnen

U kunt bij ons cadeaubonnen inleveren van Massagebon.nl, Feelgood Card, de Nederlandse sauna cadeaubon, Wellness & Beauty cadeaubon en Beauty & Parfum cadeaubon. Het kan zijn dat deze cadeaubon bijna verloopt. Door de code te mailen kunt het het tegoed omzetten in een cadeaubon van Angelic Wellness. Dit tegoed blijft maximaal 3 maanden nog geldig. In verband met covid hebben we dit verlengt met 3 maanden en is dit momenteel 6 maanden geldig na datum van inleveren.

sauna cadeaubon geldigheid

Feedback

Graag horen we de ervaringen van onze klanten. Complimenten en klachten kunt u sturen naar info@angelicwellness.nl.